• Slide1

     

     

     Vi står för lugnet i sommar!

Ett elbolag med varma relationer!

Hallstaviks Elverk är en ekonomisk förening grundad 1916. Vi har ca 1 800 elnätskunder inom Hallstaviks tätort.

 
 
 

Störning 17/7-2018.

Vi drabbades av ett litet haveri i station NS08, Reningsverket, under tisdagskvällen. Det var en isolator som inte ville vara med oss längre.

Följden blev att transformatorn i stationen NS08 (Reningsverket) löste ut och drog med sig överliggande brytare som är våran inkomande brytare till hela vårt södra område.

Överliggande brytare kunde återställas snabbt av vår driftledare. Vi och beredskapen fortsatte felsökning, lagning och återställning på transformator NS08 under tidiga natten.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Läs vår senaste antagna policy, som handlar om dina rättigheter enligt GDPR (general data protection regulation).

Klicka här för att läsa.

 

Den 25:e maj införs GDPR – en ny viktig reglering i EU för dataskydd som ersätter personuppgiftslagen (PUL).

 

Den innebär större rättigheter för dig att bestämma hur vi hanterar din data. Vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina uppgifter. Du behöver inte göra något med anledning av den här informationen.

 

Din integritet år viktig för oss, vi hanterar alltid din data på ett pålitligt och lagligt sätt. Så vi har tagit fram en ny personuppgiftspolicy och snart uppdaterat våra allmänna avtalsvillkor (el-nät) (ej klart ännu, försenat). I policyn kan du ta del av hur vi sparar och använder din personliga information.

 

Vi behandlar ditt namn och adress för att kunna leverera enligt vårt nät eller elhandels- avtal. Ditt telefonnummer använder vi främst till vår SMS tjänst om avbrotts info. För att aktivera tjänsten och ge ditt samtycke ring oss eller gå in på hemsidan, se nedan. Du kan alltid återkalla rätten att använda ditt telefonnummer och avbrotts- SMS kommer att upphöra till ditt nummer.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Se vår Informationsfilm om elavbrott.

 

 

 

 

 

Månadens Rörliga pris och

Månadens portföljförvaltade pris

Aktuellt pris